· 

Winkels voor Bullet Journal-spulletjes

Als je eenmaal het Bullet Journal-systeem onder de knie hebt en je je spreads wat leuker wil maken, dan kom je al snel op de optie om leuke dingen te kopen. Op deze manier kan je jouw Bullet Journal creatiever, vrolijker of leuker maken! Denk aan stickers, stempels, stiften en pennen, washi tape, verf.. Zo kunnen we nog wel eventjes doorgaan. Hieronder worden leuke winkels besproken waar je zulke supplies kan kopen!

Hema: Natuurlijk móet de Hema benoemd worden in deze post. De kantoorafdeling van de Hema zal regelmatig bezocht worden door Bullet Journallers en dat is ook niet gek, want de kantoorafdeling van de Hema is vrij uitgebreid. Mensen die beginnen met Bullet Journalling proberen graag het concept eerst uit in een notitieboekje van de Hema; ze zien er leuk uit en hebben een goede prijs. Maar ook naast notitieboekjes heeft de Hema washi tape, stickers en een heleboel pennen in de schappen liggen. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van de felle kleuren binnen de kantoorafdeling van de Hema (ik hou meer van pastelkleuren), maar er zitten vaak genoeg toch leuke dingen tussen!

Pipoos: Pipoos is misschien wel dé hobbywinkel van Nederland dus deze hoort zeker thuis in deze lijst. Stencils, stickers, verf, Bullet Journal notitieboeken, pennen.. Dit is natuurlijk de hemel voor Bullet Journal fans! Ook op de website besteed Pipoos soms extra aandacht aan de Bullet Journal community om bepaalde producten in het zonnetje te zetten. Ook is er veel te verkrijgen voor handlettering, dus dat is twee vliegen in één klap.

Sostrene Grene: Een nieuwkomer tussen alle andere winkels is de Sostrene Grene. Deze winkel is erg populair op interieur-gebied, maar ook voor de Bullet Journal community is deze winkel de place to be. De kantoorartikelen zijn prachtig en uniek. De stijl is te omschrijven als lief, en pastelkleuren zijn overal. Zeker de moeite waard dus!

Bijenkorf: De Bijenkorf is een fijne winkel voor als je op zoek bent naar kwalitatief goede boekjes en pennen. Veel grote merken verkopen hier hun supplies en er is veel aanbod! Ik vind persoonlijk hier de versierspulletjes wat duurder, terwijl je die ook goedkoop kan halen ergens, maar voor goede kwaliteit zit je hier zeker goed!

Action: De Action is goedkoop en ze brengen heel regelmatig nieuwe producten uit! In de Bullet Journal – Nederland groep op Facebook komen worden dan ook vaak posts geplaatst met must have artikelen voor Bullet Journalling, wat resulteert in een hele horde enthousiaste dames die op weg gaan naar de Action (hihi) ! Washi tape, stickers, hobby papier; Action heeft veel producten om onze hobby nog leuker te maken.

Wibra: Zo nu en dan heeft de Wibra erg leuke spulletjes in hun assortiment liggen om te combineren met onze hobby. Ook hier vind je washi tape, stickers, sticky notes en ga zo maar door. Persoonlijk vind ik het niet altijd even geslaagd, maar soms kom ik thuis met een hele tas vol met spulletjes van de Wibra. Loop dus een paar keer binnen en wie weet vind je superveel leuke dingen!

AKO/Primera/Boekenvoordeel: Deze winkels spelen goed in op de Bullet Journal trend! De Bullet Journal notitieboeken liggen ook hier in de schappen en de daarbij veel gebruikte pennen liggen ernaast. Handig! Qua versieringen hebben ze niet altijd heel veel te bieden, maar toch is het zeker de moeite waard om deze winkels te bedoelen voor de boekjes, pennen en stiften.

Flying Tiger: De Flying Tiger ligt vol met leuke spulletjes, en ook de kantoorspulletjes zijn geliefd onder Bullet Journallers. De prijs valt ook ontzettend mee, dus dat is ook mooi meegenomen. De collectie is erg uniek en er zijn vaak spulletjes te vinden die je nergens anders tegenkomt. Zeker meenemen in jouw rondje shoppen voor supplies!

So Low: Goedkoop en veel, twee woorden die de So Low goed omschrijven. Tegenwoordig zijn deze winkels op veel plekken te vinden en ook de kantoorafdeling wordt steeds groter. De prijs is superfijn, dus het is makkelijk om spulletjes te kopen in deze winkel om ze eens uit te proberen.

Xenos: Paperclips, washi, knutselspulletjes.. Dat hebben ze ook bij de Xenos! Deze afdeling is bij de meeste Xenos-filialen nog niet zo groot, maar zeker de moeite waard om er eventjes rond te snuffelen. Zeker als je wat creatiever wil doen met je Bullet Journal is deze winkel top, door de glitters, paperclips, knoopjes en dergelijke spulletjes die ze verkopen. 

Ali-express: Niet alleen fysieke winkels zijn populair, maar ook online worden er heel veel spulletjes voor Bullet Journalling besteld. Ali-express is daar een supergoed voorbeeld van! Veel aanbod, goede prijzen.. wat wil je nog meer? De levertijd is het enige minpuntje, maar aan de andere kant heeft het ook wel weer wat leuks dat je zo lang moet wachten op de dingen die je heel graag wil. Meer informatie over Ali-express in combinatie met Bullet Journalling vind je hier.

Etsy: Als je écht unieke dingen wil gebruiken, dan is Etsy echt de website om te zoeken. De meeste spullen zijn handgemaakt en er is een aanbod waar je u tegen zegt. Om meer te lezen over Etsy op het gebied van Bullet Journalling klik je hier.

Natuurlijk zijn er nog veel meer winkels die Bullet Journal supplies aanbieden, maar de winkels hierboven zijn denk ik het bekendst en populairst. Heb jij nog leuke plekjes waar leuke dingetjes verkocht worden? Laat ze vooral weten in de reacties om andere Bullet Journallers te helpen. Bedankt voor het lezen!

Liefs, Charissa

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Alyssa diemers (donderdag, 15 maart 2018 19:43)

    Bij de Bruna zag ik ook hele leuke dingen liggen